Praktiske oplysninger
Fandt du ikke det du søgte, så ring eller skriv, så finder slagteren en løsning.
Sådan afleveres maden
Alle menuer leveres på fade og i skåle. Det varme leveres i termokasser, der
holder maden varm og frisk. Varmt kød skal man selv udskære.
Supper skal varmes.
Lørdag
Sidste afhentningstidspunkt er kl. 14.00.
Med mindre andet er aftalt.
Vi kan varme efter kl. 14.00 det koster kr. 500,00
Søndag
Søndag kan vi efter aftale lave mad ud af huset. Koster 500,00 i opstartspris.
Emballage
Emballagen returneres af kunden. Termokasser, glasskåle og lignende rengøres.
Alt alu. emballage er engangs og kan derfor smides ud.
Der tages emballagepant på kr. 500,00. Pengene returneres ved aflevering af emballagen.
VIGTIGT: Afbestilling
Afbestilling af kuverter senest 4 dage før levering.
Ændring af kuverter senest 4 dage før levering.